Αναζήτηση βιβλίου:
Υπο κατασκευή
Σύντομα...

ΚΡΑΣΙ ΜΕ ΣΤΡΥΧΝΙΝΗ

 Συγγραφέας
 Κατηγορία
 ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
 Έτος Έκδοσης
 2012
 Σελίδες
 160
 Διαστάσεις
 14Χ21
 ISBN
 978-960-9492-34-8
 Τιμή
 15   Ευρώ
 
Για το βιβλίο αυτό δεν υπάρχουν κριτικές αναγνωστών. Μπορείτε να γίνεται εσείς ο πρώτος που θα γράψει μια κριτική για το βιβλίο αυτό.
Προσθέστε το δικό σας σχόλιο για το βιβλίο αυτό
Απόσπασμα
από το βιβλίο
«Το πέπλο που τύλιγε τον ’γη άρχισε να σηκώνεται και σιγά σιγά έβρισκε τις αισθήσεις του. Το βλέμμα του τραβούσε σαν μαγνήτης ένας κόκκινος λεκές που απλωνόταν στο άσπρο μάρμαρο. Το κεφάλι του πονούσε φρικτά κι ένα χέρι του έσφιγγε την καρδιά. Πετάχτηκε επάνω αφήνοντας ασυναίσθητα να πέσει το πιστόλι που κρατούσε στο δεξί του χέρι.»

Αύγουστος 2004, παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Η δολοφονία δύο αστεριών του ελληνικού στίβου, συνταράζει το πανελλήνιο και προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Είναι πράγματι ο ’γης Λεβέντης ο φονιάς της γυναίκας του και του συναθλητή της; Κι αν όχι, ποιος ο ένοχος, ποια τα κίνητρά του; Την απάντηση αναζητούν ΅ε κίνδυνο της ζωής τους, στις φυλακές της Λάρισας, στα ΅παρ της Μασσαλίας, στο φλεγόμενο Παρίσι, στα στάδια της Αθήνας και στους δρόμους της Ατλάντα, ΅ια δημοσιογράφος πρώην ερωμένη του ’γη, ο αδερφός του, ένας ανακριτής και δύο δικηγόροι. Τα σκοτεινά σημεία ξεκαθαρίζουν σελίδα ΅ε τη σελίδα του βιβλίου που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον από την αρχή ως το τέλος. Στο μυθιστόρημα αποτυπώνεται η ατμόσφαιρα μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων ΅ε χιλιάδες φιλάθλους να ξεφαντώνουν για την απόκτηση κυπέλλων και μεταλλίων. Η αστυνομική πλοκή τέμνεται ΅ε γενικότερους προβληματισμούς ελληνικού και παγκόσμιου ενδιαφέροντος, μετανάστευση, φυλετικές διακρίσεις, κακοποιήσεις γυναικών, συμφέροντα σχετιζόμενα ΅ε τον αθλητισμό υψηλού επιπέδου.

Κατηγορίες Βιβλίων
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ
ΑΡΧΕΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ-ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΟΚΙΜΙΑ-ΜΕΛΕΤΕΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ
ΛΕΞΙΚΑ
ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
ΠΑΙΔΙΚΟ-ΝΕΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΟΙΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ειδικές Περιοχές
ΠΑΙΔΙΚΟ & ΝΕΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ
Βιβλία στην κατηγορία
ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ:

 

Κατασκευή: Εκδόσεις ΕΝΤΟΣ 2003