Αναζήτηση βιβλίου:
Υπο κατασκευή
Σύντομα...

ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

 Συγγραφέας
 Κατηγορία
 ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
 Έτος Έκδοσης
 2013
 Σελίδες
 208
 Διαστάσεις
 14Χ21
 ISBN
 978-960-9492-50-8
 Τιμή
 14   Ευρώ
 
Για το βιβλίο αυτό δεν υπάρχουν κριτικές αναγνωστών. Μπορείτε να γίνεται εσείς ο πρώτος που θα γράψει μια κριτική για το βιβλίο αυτό.
Προσθέστε το δικό σας σχόλιο για το βιβλίο αυτό
Απόσπασμα
από το βιβλίο
«Η μητέρα δε μίλησε. Κράτησε το πρόσωπο της Εύας στα χέρια της που έτρεμαν από τα αναφιλητά και την κοίταζε λες και δεν ήταν εκεί μπροστά της αλλά χανόταν σιγά σιγά σαν το όραμα ενός ονείρου που μένει για πάντα απραγματοποίητο. Οι συμφορές, οι δυστυχίες, ο τρόμος περνάνε από τη ψυχή του ανθρώπου και αφήνουν πληγές που ΅ε το πέρασμα του χρόνου επουλώνονται. Για τους γονείς όμως και ο πιο μικρός πόνος των παιδιών είναι πληγή που αιμορραγεί αδιάκοπα…»

Το βιβλίο του Θανάση Καπουράνη «Μαζί μέχρι το τέλος» δεν πλέκει έναν ιδανικό κόσμο. Περιγράφει τη σκληρή πραγματικότητα, όπως την βιώνουν οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι που αγωνίζονται για την επιβίωση. Προσπαθεί να συλλάβει και να αποτυπώσει τον παλμό της σύγκρουσης μεταξύ δυο κόσμων εκ διαμέτρου αντιθέτων. Από τη ΅ια πλευρά παρουσιάζεται ο κόσμος του πλούτου, στείρος από αξίες και ιδανικά, και, από την άλλη, αποτυπώνονται οι καθημερινές αγωνίες των ανθρώπων του ΅όχθου που αγωνίζονται για ΅ια αξιοπρεπή ζωή.

Ένα νεαρό κορίτσι, η Εύα, γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες, προσλαμβάνεται στο γραφείο ενός επιφανούς δικηγόρου. Ο τελευταίος την προσεγγίζει, πιστεύοντας ότι μπορεί να την κατακτήσει ΅ε τα πλούτη και τη εξουσία που διαθέτει. Ωστόσο, η νεαρή δικηγόρος αντιστέκεται στην ανήθικη συμπεριφορά του εργοδότη της, προσπαθώντας να κρατήσει ψηλά τη σημαία των ιδανικών της και να ΅ην προδώσει την αγάπη της. Μέσα στη σύγκρουση αυτών των δυο κόσμων ξετυλίγεται ο μίτος της ιστορίας ΅ας, ΅ε εξελίξεις απρόσμενες τόσο για τους πρωταγωνιστές της όσο και για τον αναγνώστη.

Ένα μυθιστόρημα που συναρπάζει

Κατηγορίες Βιβλίων
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ
ΑΡΧΕΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ-ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΟΚΙΜΙΑ-ΜΕΛΕΤΕΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ
ΛΕΞΙΚΑ
ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
ΠΑΙΔΙΚΟ-ΝΕΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΟΙΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ειδικές Περιοχές
ΠΑΙΔΙΚΟ & ΝΕΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ
Βιβλία στην κατηγορία
ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ:

 

Κατασκευή: Εκδόσεις ΕΝΤΟΣ 2003