Αναζήτηση βιβλίου:
Υπο κατασκευή
Σύντομα...

ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

 Συγγραφέας
 Κατηγορία
 ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
 Έτος Έκδοσης
 2014
 Σελίδες
 288
 Διαστάσεις
 14Χ21
 ISBN
 978-960-9492-53-9
 Τιμή
 16   Ευρώ
 
Για το βιβλίο αυτό δεν υπάρχουν κριτικές αναγνωστών. Μπορείτε να γίνεται εσείς ο πρώτος που θα γράψει μια κριτική για το βιβλίο αυτό.
Προσθέστε το δικό σας σχόλιο για το βιβλίο αυτό
Απόσπασμα
από το βιβλίο
«Ο Κώστας, βιβλιοδέτης, εργαζόταν με πολύ μεράκι. …Με την κρίση, ο τομέας έκδοσης βιβλίων υπέστη μεγάλη πτώση. Ο ανταγωνισμός έγινε πιο σκληρός. …Δεν είχε πληρώσει τρία ενοίκια, ενώ από καιρό δεν πλήρωνε και εκείνο του σπιτιού. Το τηλέφωνο της δουλειάς τού το είχαν κόψει. Δεν είχε πληρώσει την ασφάλεια. Εάν δεν πλήρωνε τους φόρους εντός της δοθείσης προθεσμίας, θα του έκαναν κατάσχεση τη μόνη περιουσία που είχε, τα μηχανήματα της δουλειάς. Για όσον καιρό ο Κώστας μου διηγούνταν τις ανυπέρβλητες όπως μου φαίνονταν δυσκολίες, η γυναίκα του καθόταν μαζεμένη κουβάρι, επάνω σ’ ένα δέμα με κομμένα φύλλα. Καθόταν με το κεφάλι κατεβασμένο κλαίγοντας. Πιάστηκε η καρδιά μου. Την λυπήθηκα. Περισσότερο αυτήν παρά τον Κώστα…»

Η Αθήνα του σήμερα. Η Αθήνα της κρίσης, των συλλογισμών και των παραλογισμών, του λογικού και του παράλογου. Αυτό είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο ο αναγνώστης καλείται να ξετυλίξει το νήμα των δεκαεννέα ιστοριών του συγγραφέα. Πρόκειται για ιστορίες που περιγράφουν τη ζωή, τα συναισθήματα και τα πάθη των απλών καθημερινών ανθρώπων, αυτών που στην πραγματικότητα μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε καθημερινούς ήρωες.

Αποτυπώνει με άμεσο και πολλές φορές εξαιρετικά δραματικό τρόπο τα όνειρα όλων εκείνων που στην καθημερινότητα τους προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τα «μικρά μεγάλα πράγματα». Μέσα από αυτό το ταξίδι των ηρώων με προορισμό την πραγματοποίηση των ονείρων τους, ο συγγραφέας καταφέρνει, με τη διεισδυτικότητα και την περιγραφικότητά του, να αποτυπώσει τις ανησυχίες, τις προσδοκίες και τους φόβους που όλοι λίγο πολύ κουβαλούμε μέσα στην ψυχή μας.

Όταν οι καθημερινοί άνθρωποι γίνονται πρωταγωνιστές

Κατηγορίες Βιβλίων
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ
ΑΡΧΕΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ-ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΟΚΙΜΙΑ-ΜΕΛΕΤΕΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ
ΛΕΞΙΚΑ
ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
ΠΑΙΔΙΚΟ-ΝΕΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΟΙΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ειδικές Περιοχές
ΠΑΙΔΙΚΟ & ΝΕΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ
Βιβλία στην κατηγορία
ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ:

 

Κατασκευή: Εκδόσεις ΕΝΤΟΣ 2003