Αναζήτηση βιβλίου:
Υπο κατασκευή
Σύντομα...

«ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ»
Παράξενες Ιστορίες από οκτώ σύγχρονους πεζογράφους

 Συγγραφέας
 Κατηγορία
 ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
 Έτος Έκδοσης
 2014
 Σελίδες
 240
 Διαστάσεις
 14Χ21
 ISBN
 978-960-9492-68-3
 Τιμή
 15   Ευρώ
 
Για το βιβλίο αυτό δεν υπάρχουν κριτικές αναγνωστών. Μπορείτε να γίνεται εσείς ο πρώτος που θα γράψει μια κριτική για το βιβλίο αυτό.
Προσθέστε το δικό σας σχόλιο για το βιβλίο αυτό
Απόσπασμα
από το βιβλίο
«Εγώ δεν νομίζω πως θα τον βρω πια. Δεν έχω χρόνο! Κι ύστερα, πού να ψάξω; Μεταξύ μας έχω μπερδευτεί κιόλας. Εκείνος, μοιάζει τρομακτικά με τον απέναντι, της σοφίτας, με το μοναχικό κύριο που μένει στο ισόγειο. Ψευδαίσθηση, θα μου πεις, πέρα για πέρα. Συμφωνώ .Αφού, φανταστείτε, τελευταία, νομίζω πως Εκείνος βρίσκεται κάτω από το γυαλιστερό γκρίζο ριγωτό κοστούμι μου...»

Οκτώ σύγχρονοι συγγραφείς , είκοσι εννέα διαφορετικές ιστορίες. Παράξενες ιστορίες. Που έχουν όμως ένα κοινό σκοπό. Να μας ταξιδέψουν στα πολύπλοκα και δύσβατα μονοπάτια της ζωής και να προσπαθήσουν να μας αποκαλύψουν το νόημά της.

Με τρόπο άμεσο αλλά και συνάμα ρεαλιστικό οι ιστορίες αυτές γίνονται κομμάτι και της δικής μας ζωής καθώς ήρωας θα μπορούσε να είναι ο κάθε αναγνώστης.

Το εγχείρημα των συγγραφέων δεν είναι εύκολο. Μέσα από τη διαφορετικότητα και την πολυμορφία γραφής, σκέψεων και απόψεών, καλούνται να δημιουργήσουν ένα αρμονικό αποτέλεσμα που θα αγγίξει την ψυχή των αναγνωστών.

Κατηγορίες Βιβλίων
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ
ΑΡΧΕΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ-ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΟΚΙΜΙΑ-ΜΕΛΕΤΕΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ
ΛΕΞΙΚΑ
ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
ΠΑΙΔΙΚΟ-ΝΕΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΟΙΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ειδικές Περιοχές
ΠΑΙΔΙΚΟ & ΝΕΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ
Βιβλία στην κατηγορία
ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ:

 

Κατασκευή: Εκδόσεις ΕΝΤΟΣ 2003