Αναζήτηση βιβλίου:
Υπο κατασκευή
Σύντομα...

«Εγχειρίδιο αισθητικής ιατρικής και αναίμακτης χειρουργικής»

 Συγγραφέας
 Κατηγορία
 ΕΠΙΣΤΗΜΗ
 Έτος Έκδοσης
 2015
 Σελίδες
 300
 Διαστάσεις
 17Χ24
 ISBN
 978-960-9492-81-1
 Τιμή
 100   Ευρώ
 
Για το βιβλίο αυτό δεν υπάρχουν κριτικές αναγνωστών. Μπορείτε να γίνεται εσείς ο πρώτος που θα γράψει μια κριτική για το βιβλίο αυτό.
Προσθέστε το δικό σας σχόλιο για το βιβλίο αυτό
Απόσπασμα
από το βιβλίο
Ένα εξαιρετικό και χρήσιμο βιβλίο που συμπεριλαμβάνει ό,τι νεότερο υπάρχει στην αναίμακτη ιατρική. «Το Εγχειρίδιο αισθητικής ιατρικής και αναίμακτης χειρουργικής» του Dr. Τσιούμα Σωτήρη είναι καινοτόμο και δημιουργήθηκε μετά από κλινική εμπειρία 4.000 περιστατικών σε Ελλάδα και εξωτερικό με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται συνεχώς.

Παρουσιάζονται καινούργιες τεχνικές στην Αισθητική Ιατρική. Περιέχει εφαρμογές για την αφαίρεση ή τη διόρθωση αντιαισθητικών ανωμαλιών του προσώπου ή του σώματος οι οποίες προϋποθέτουν μόνο την εφαρμογή τοπικής αναισθησίας με επάλειψη. «Πρόκειται για μια σπουδαία εξέλιξη στην ιατρική, με βασικό πλεονέκτημα την αποφυγή χειρουργικής τομής κατά την εκτέλεση επεμβάσεων» σημειώνει στο βιβλίο του ο Dr. Τσιούμας Γ. Σωτήρης. Περιέχει εφαρμογές στην Οφθαλμολογία – Οφθαλμοπλαστική, Δερματολογία, Οδοντιατρική, Γυναικολογία, Ουρολογία, Νευρολογία, ΩΡΛ, Πλαστική Χειρουργική. Επίσης, παρουσιάζεται η νέα τεχνολογία, ο εξοπλισμός ενός ιατρείου αναίμακτης χειρουργικής.

Περιέχει 500 έγχρωμες φωτογραφίες, βίντεο σε DVD με επεξηγήσεις προεγχειρητικά και μετεγχειρητικά.

Προορίζεται για τους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με την Αναίμακτη Χειρουργική και κυρίως τους Δερματολόγους, Οφθαλμίατρους, Πλαστικούς Χειρουργούς, ΩΡΛ, Ουρολόγους, Οδοντίατρους, Γυναικολόγους και Αισθητικούς Ιατρούς.

Κυκλοφορεί και στα Αγγλικά.

Κατηγορίες Βιβλίων
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ
ΑΡΧΕΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ-ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΟΚΙΜΙΑ-ΜΕΛΕΤΕΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ
ΛΕΞΙΚΑ
ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
ΠΑΙΔΙΚΟ-ΝΕΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΟΙΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ειδικές Περιοχές
ΠΑΙΔΙΚΟ & ΝΕΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ
Βιβλία στην κατηγορία
ΕΠΙΣΤΗΜΗ:

 

Κατασκευή: Εκδόσεις ΕΝΤΟΣ 2003