Στοιχεία Τεύχους
 Υλικό απο το αρχείο του
"
του Βύρωνα"
Τεύχος:101 , Ημερομηνία: 10/2004
Στοιχεία Στήλής
Σελίδα:0
Κατηγορία -ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-
Περιεχόμενο
-
Συντάκτης
-
 

Τα χαμόγελα φώτισαν τα «άστρα»!
Bράβευση των επιτυχόντων συνδημοτών στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.!

«Τελείωσαν τα προβλήματα και η σκοτούρα. Ζήτω η φοιτητική ζωή», αναφώνησε ο απόφοιτος του Λυκείου Καρέα Κώστας Λώτσος που πέρασε στο Τμήμα Αυτοματισμού του Τ.Ε.Ι. Πειραιά. «Είμαι ικανοποιημένη κι ας μην πέρασα στην πρώτη Σχολή προτίμησής μου. Η φοιτητική ζωή με συναρπάζει», συμπληρώνει η συμμαθήτριά του Θεώνη Ντόκα που έγινε δεκτή στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας.
Τα παιδιά που βράβευσε ο Δήμος μας για τις επιτυχίες τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις στις 29/9 στο δημοτικό αναψυκτήριο «Τα Άστρα» έλαμπαν από χαρά.
«Μην επαναπαυτείτε στις δάφνες της σημερινής επιτυχίας», ωστόσο, τους προειδοποίησε ο Δήμαρχος κ. Νίκος Χαρδαλιάς, «απολαύστε τις μοναδικές στιγμές της φοιτητικής ζωής, συνεχίστε όμως να δουλεύετε σκληρά και μεθοδικά, θέτοντας συγκεκριμένους στόχους. Τα Πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι. δεν είναι συνδεδεμένα με την παραγωγή. Συνεπώς, πολλά πράγματα θα κληθείτε να τα κάνετε μόνοι σας, ώστε να πετύχετε αύριο στο στίβο εργασίας».
Ο Δήμος απένειμε 24 πλακέτες στους μαθητές που συνέγραψαν το βιβλίο «Οι δρόμοι… της πόλης μας» ενώ στους επιτυχόντες δόθηκαν τιμητικά διπλώματα και αντίτυπα του βιβλίου.
Εύγε παιδιά!
Επιστροφή | Επιστροφή στην αρχική σελίδα | Επιστροφή στη σελίδα αναζήτησης