Στοιχεία Τεύχους
 Υλικό απο το αρχείο του
"
του Βύρωνα"
Τεύχος:101 , Ημερομηνία: 10/2004
Στοιχεία Στήλής
Σελίδα:0
Κατηγορία -ΑΓΟΡΑ-
Περιεχόμενο
-
Συντάκτης
-
 

O «Βύρωνας» του καλοφαγά

«Τίποτα καλύτερο»! Tο στέκι στις γεύσεις του Βύρωνα, δημιουργείται στην γωνία της πλατείας Αγ. Λαζάρου στη διασταύρωση Μεσολογγίου και Ευαγγελικής Σχολής. Εκεί που o μυρωδάτος καπνός διαφημίζει σε μεγάλη απόσταση τις λιχουδιές της θράκας.
Το σουβλάκι -σήμα κατατεθέν του μαγαζιού- είτε σε πιάτο είτε τυλιχτό στο χέρι αποτελεί πόλο έλξης των εργαζομένων και περαστικών. Η πίτα -λαδωμένη ή αλάδωτη-είναι πάντα αφράτη. Το κρέας φρέσκο και τρυφερό. H ντομάτα και το κρεμμύδι αριστοτεχνικά ψιλοκομμένα. Αρέσει σε όλους και αποτελεί την πιο γευστική αλλά και την πιο οικονομική λύση.
O «Βύρωνας» όμως λειτουργεί και ως στέκι, όπου οι φίλοι συναντιούνται τρώγοντας ποικιλίες καλοψημένων κρεατικών με σαλάτες, ορεκτικά και πίνοντας γνήσιο κρασί με θέα την πλατεία. Τιμώντας την παράδοση, προσφέρει αυθεντικό κοκορέτσι, κοντοσούβλι, ψαρονέφρι, συκωταριά και πολλά άλλα.
Το σπέσιαλ παϊδάκι σε αρνί και κοτόπουλα είναι εκείνα τα οποία ξεχωρίζουν και σε έλκουν να έρθεις και να ξανάρθεις!
Το μαγαζί έχει, ήδη, μεριμνήσει και για όσους δεν μπορούν να έρθουν επί τόπου: με ένα τηλεφώνημα στα τηλέφωνα 210-76.57.777 και 210-76.51.429, από τις 6 το απόγευμα έως τις 1.30 το Βράδυ, σας στέλνει την παραγγελία σας στο σπίτι.

Ο «Βύρωνας» στήριξε την επικοινωνία του σε ένα ανανεωμένο έντυπο με ζωηρά χρώματα και δελεαστικές φωτογραφίες για κάθε επίδοξο ή ρομαντικό καλοφαγά.
Σας περιμένουνε.
Επιστροφή | Επιστροφή στην αρχική σελίδα | Επιστροφή στη σελίδα αναζήτησης