Εκδόσεις
Γρ.Τέχνες
Διαφημίσεις
Βύρονας
Καισαριανή
Βάδην
Internet
ΟδηγόςΑναζητήστε την ύλη όλων των τευχών μας μετά το 1998 απο το ΑΡΧΕΙΟ

.
e-mail
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2004 | ΦΥΛΛΟ 111 | ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΣΕ 15.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ 4, Τ.Κ. 16121 - ΤΗΛ 210 7648900 - FAX 210 7648901

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 30 ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΩΝ

Τριάντα μόνιμους εργατοτεχνίτες θα προσλάβει μέσω του Α.Σ.Ε.Π., ο Δήμος μας, εκ των οποίων οι δύο, όπως ορίζει ο Νόμος, θα είναι άτομα με ιδιαιτερότητες. Η προκήρυξη θα δημοσιευτεί τις επόμενες μέρες (μέχρι 20 Οκτωβρίου) στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και η περίληψή της στο ΕΝΤΟΣ. Την αρμόδια επιτροπή για τις προαναφερόμενες προσλήψεις απαρτίζουν οι: κ.κ. Τ. Σκουρογιάννης (Aντιδήμαρχος), Σ. Μακρίδου και Θ. Παπαματθαίου. Προσεχώς το ΕΝΤΟΣ θα δημοσιεύσει όλα τα ονόματα των προσληφθέντων συμπολιτών μας.

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ VODAFONE

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ !

Με απαράδεκτο θράσος, για μια ακόμα φορά, «πιάστηκε» εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να εκπέμπει επικίνδυνα «ραδιοκύματα» στην περιοχή μας, και ειδικά σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας. Προσωρινή, δε, δικαστική εντολή απαγόρευσε, στις 14 του μήνα, στη Vodafone να λειτουργήσει την κεραία κινητής τηλεφωνίας επί της Ηρώων Πολυτεχνείου 44, μέχρι να εκδικαστεί η αυτεπάγγελτη μήνυση της αστυνομίας εναντίον της εταιρείας για αυθαίρετη ανάρτηση κεραίας. Η απαγόρευση λειτουργίας και η μήνυση είναι αποτέλεσμα της σύσσωμης παρέμβασης της Δημοτικής Αρχής, της Αντιπολίτευσης και συνδημοτών μας, που, παράλληλα, έκοψαν και το ρεύμα στην κεραία. Ας ελπίσουμε στην οριστική φραγή της ασυδοσίας.

Η «αποκριάτικη» κεραία καμουφλαρίστηκε σε θερμοσίφωνα για... «καλλωπιστικούς λόγους», σύμφωνα με το δικηγόρο της Vodafone.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΜΠΑΚΑΣ

"ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"

Μιλώντας αποκλειστικά στο πάντα φιλόξενο «ΕΝΤΟΣ», ο αρχηγός της μείζονος Αντιπολίτευσης της πόλης μας, κ. Αντώνης Καμπάκας κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή για απραξία, με αρνητική συμπεριφορά σε συνεργασία μ' άλλες παρατάξεις αλλά και για έλλειψη οικονομικής οργάνωσης. Επιπλέον, στέκεται στα θέματα του πράσινου, του αθλητισμού και εμμένει στην πρέπουσα επικοινωνιακή πολιτική μεταξύ Δήμου και Παρατάξεων ενώ προβαίνει σε καυστική κριτική σε πολλά άλλα ζητήματα που αφορούν το σύνολο.