Εκδόσεις
Γρ.Τέχνες
Διαφημίσεις
Βύρονας
Καισαριανή
Βάδην
Internet
Οδηγός


  

.
e-mail
Περιοδικό Βάδην - 2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Κυκλοφόρησε για δωδέκατη –συνεχόμενη– χρονιά, το 17ο τεύχος της επιτυχημένης ε-τήσιας επιθεώρησης «Βάδην», η οποία καταγράφει την ιστορία του στίβου, με εκτενή α-φιερώματα στο αγώνισμα (υψηλό αθλητισμό, υποδομές και βετεράνους).
   Στο τεύχος του 2004, που αποτέλεσε καρπό της συνεργασίας του Βαλκανιονίκη συνεργάτη των εκδόσεων «ΕΝΤΟΣ», Άρη Καραγεώργου με τον εκδότη Θεμιστοκλή Φασούλα, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, συνεργασίες: του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή, των ιστορικών του αθλητισμού Νίκου Μουρατίδη και Κώστα Κατσιγιάννη και του Διευθυντή του ΣΕΓΑΣ Δημήτρη Μπαγέρη.
   Σε 96 σελίδες παρουσιάζεται ολόκληρη η αθλητική κίνηση της χρονιάς, με πλούσιο φω-τογραφικό και αρχειακό υλικό. Στην ύλη του περιλαμβάνονται και οι δραστηριότητες συλ-λογικών φορέων, όπως, ο ΣΕΓΑΣ, η IAAF και τα ΕΛΤΑ.

    Είναι ένα πολυτελές περιοδικό μοναδικό και απαραίτητο για τους φιλάθλους και τους παράγοντες του κλασικού Αθλητισμού, αλλά και ευχάριστο για τους φιλαναγνώστες.
   Τα 15.000 αντίτυπα του «Βάδην» διανέμονται δωρεάν στους φιλάθλους, αθλητές, προ-πονητές, αθλητικές ενώσεις και σωματεία των Δήμων Βύρωνα, Καισαριανής, Ζωγράφου, Ηλιούπολης και Υμηττού. Διανέμεται, επίσης, στη Βουλή των Ελλήνων, σε υπουρ-γεία, κρατικούς οργανισμούς και Αθλητικούς Οργανισμούς Δήμων και Νομαρχιακών Αυτο-διοικήσεων.
  Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις που επέλεξαν το «Βάδην» και που μ’ αυτό τον τρόπο έ-δειξαν το ενδιαφέρον τους για τον αθλητισμό.