Κυρίτση Κ., Παυλή Α., Λουκίδου Ε.

Κωνσταντίνα Κυρίτση, Κλινική Ψυχολόγος
Η Κωνσταντίνα Κυρίτση σπούδασε Εφαρμοσμένη Κλινική Ψυχολογία στην Πάντοβα της Ιταλίας, όπου και εργάστηκε στο Κέντρο Προληπτικής Παιδοψυχιατρικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Παιδοψυχιατρική και στη Συστημική Θεραπεία Οικογένειας. Είναι µέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Σκέψης και Ψυχοθεραπείας Οικογένειας (ΕΕΣΣΚΕΨΟ). Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως κλινική ψυχολόγος σε κοινοτικούς φορείς και δομές ψυχικής υγείας και ως ιδιώτης ψυχολόγος. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης του υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Δρ Ανδρούλα Παυλή MD, FRACGP, AFTM RACGP
Η Ανδρούλα Παυλή κατάγεται από τη Κύπρο, είναι ιατρός µε ειδικότητα στην Οικογενειακή Ιατρική και μεταπτυχιακές σπουδές στην Αυστραλία και Σκωτία. Είναι µέλος της Αυστραλιανής Βασιλικής Ακαδημίας των Γενικών Ιατρών (FRACGP) και της Βασιλικής Ακαδημίας των Παθολόγων και Χειρουργών της Γλασκόβης (AFTM RCPS). Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην Αυστραλία μέσα στα πλαίσια της οποίας έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα µε την αγωγή υγείας και πρόληψη των νόσων και γενικά µε την προαγωγή υγείας. Τα τελευταία οκτώ χρόνια εργάζεται στην Ελλάδα, στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Διαθέτει αξιόλογο ερευνητικό έργο και δημοσιεύσεις σε διεθνή συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά.

Δρ Ευαγγελία Λουκίδου
Η Ευαγγελία Λουκίδου είναι ψυχολόγος µε κατεύθυνση στην Κοινωνική/Κλινική Ψυχολογία. Πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές σπουδές και τη διδακτορική διατριβή της στην Αγγλία, στον τομέα της οργάνωσης και λειτουργίας συστημάτων ψυχικής υγείας. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος, σε δημόσιους φορείς αλλά και ιδιωτικά, µε παιδιά και οικογένειες και ως ερευνήτρια σε ευρωπαϊκά επιδοτούμενα προγράμματα που αφορούν την ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων και τους φορείς ψυχικής υγείας. Το τελευταίο διάστημα εργάζεται ως ψυχολόγος σε σχολείο για παιδιά µε ειδικές ανάγκες. Εργασίες της έχουν παρουσιαστεί και δημοσιευτεί σε διεθνή συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 16 32 64