Γεννήθηκε το 1962 στον Απόλλωνα Νάξου. Έχει αποφοιτήσει από το 1ο Νυχτερινό Λύκειο Αθήνας.
Από την παιδική και εφηβική του ηλικία αναγκάστηκε να εργαστεί σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους, όπως στην κεραμοποιία, στις μεταλλικές κατασκευές και αλλού.
Σε ηλικία 15 ετών προσλήφθηκε στην Τράπεζα Πίστεως (σήμερα Alpha Bank), όπου εργάσθηκε 32 χρόνια, μέχρι το 2009.
Τη πενταετία 1990-1994 εργάσθηκε ως αρθρογράφος και καλλιτεχνικός επιμελητής στο περιοδικό Χρυσοτέχνη (θεματικό περιοδικό για το χώρο της αργυροχρυσοχοΐας).
Για τέσσερα χρόνια (2002-2006) ήταν μέλος στο Δ.Σ. του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Πεύκης και στη συνέχεια και μέχρι το 2010 στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πεύκης. Από το 2019 μέχρι σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Περιβάλλον-Αθλητισμός-Πολιτισμός» του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Είναι εμπειρικός εικαστικός καλλιτέχνης, με κύρια δραστηριότητα το κολάζ με γραμματόσημα. Από μικρή ηλικία, άλλωστε, υπήρξε συλλέκτης γραμματοσήμων και άλλων συλλεκτικών αντικειμένων.
Έχει πραγματοποιήσει 13 ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής και 4 εκθέσεις γραμματοσήμων. Έχει, επίσης, πάρει μέρος σε περίπου 70 ομαδικές εκθέσεις.
Έχει εκδώσει μια ποιητική συλλογή με τίτλο Μονοπάτια (εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή), μια μονογραφία με τίτλο Δημήτρης Γληνός (ιδιωτική έκδοση), ένα οδοιπορικό στις Εργατικές Πρωτομαγιές μέσα από την ποίηση, το Ο Μάης των αγώνων (ιδιωτική έκδοση), και το βιβλίο Το κολάζ με γραμματόσημα για την τεχνική του κολάζ (ιδιωτική έκδοση).
Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 16 32 64

Β. Ι. ΛΕΝΙΝ

Η ζωή, το έργο και η επίδραση του μεγάλου επαναστάτη  μέσα από τα γραμματόσημα

20,00