Αποστολίδης Βασίλης

Ο Βασίλης Αποστολίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1941. Το 1960 έφυγε για τη Γερμανία, όπου εργάσθηκε και σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Ερλάγκεν – Νυρεμβέργης. Γυρίζοντας στην Ελλάδα, τελείωσε τη θητεία του στο Ναυτικό, και παρέμεινε εκεί ως πολιτικός υπάλληλος μέχρι το 1969, οπότε απολύθηκε από τη Δικτατορία. Από το 1969 μέχρι το 1992 εργάστηκε ως διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ σε σημαντικές Δισκογραφικές Εταιρίες, ενώ από το 1987 και μετά, ασχολήθηκε με τη Δημοσιογραφία, αναδεικνύοντας -πρώτος- τις περιφερειακές εφημερίδες «πλήρους και δωρεάν διανομής», στο χώρο των δορυφορικών δήμων γύρω από την Αθήνα. Δημιούργησε συνολικά 7 εφημερίδες, από τις οποίες διατηρεί σήμερα την «ΗΧΩ του Γαλατσίου», η οποία κυκλοφορεί -εδώ και 12 χρόνια- σε 30.000 αντίτυπα.

  • Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος σε Μορφωτικά και αθλητικά σωματεία, ενώ από το 1987, αφιερώθηκε ενεργά στην έρευνα και την καταγραφή της ερωτικής ζωής των Ελλήνων, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύονται αναλυτικά στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας.

Από τον Απρίλιο του 2003, άρχισε μία νέα εθελοντική έρευνα, μέσω του διαδικτύου, με νέο ανανεωμένο ερωτηματολόγιο, και με στόχο να αναδείξει το ερωτικό προφίλ των Ελλήνων του 2003 και μετά (το ερωτηματολόγιο θα το βρείτε στο βιβλίο).

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 16 32 64